Challenge
ONLINE

Om je te helpen meer in flow te komen en elk aspect van je leven naar een hoger plan te tillen, of het nu je gezondheid, je relaties, je werk of nog heel iets anders betreft, heb ik deze bijzondere Challenge* ontwikkeld.

* de principes in deze Challenge zijn gebaseerd op de mindset
van mensen die een spontane genezing doormaken.

De invloed van emoties

De invloed van gedachten en gevoelens op het lichaam

Gevoelens van aanhoudende angst, boosheid, verdriet, hopeloosheid en depressie, zelfs waneer deze gevoelens zwak zijn of onder de oppervlakte smeulen, creëren in het lichaam wat artsen een katabole of afbraakstofwisseling noemen. In deze toestand staan al je cellen in de overlevingsstand en worden energiereserves verbruikt. Zelfgenezende processen staan in deze toestand op een laag pitje.

Gevoelens van geluk, vreugde, (innerlijke) vrede, dankbaarheid, liefde en verbinding, zelfs wanneer deze gevoelens nog zwak zijn, creëren in het lichaam wat artsen een anabole of regeneratiestofwisseling noemen. In deze toestand ben je gelukkig en ontspannen. Elke cel staat open en wordt opgeladen door de ‘universele levensenergie’ overal om jou heen. De zelfgenezende processen in je lichaam draaien in deze toestand op volle toeren.

Deze invloed aanwenden voor jezelf

Elke keer dus dat je aan dingen denkt die je een goed gevoel geven, schakelt je hele lichaam over op zelfgenezing en doorstroming. Dit is bovendien een proces dat al na een paar dagen een opwaartse spiraal kan gaan vormen. Vooral wanneer je begrijpt hoe dit proces werkt en hoe je het kunt ondersteunen en versterken.

NB: je bent natuurlijk niet schuldig omdat je je, door wat voor omstandigheden dan ook, geregeld minder dan gelukkig voelt. Wel is het bijzonder dat iedereen deze link tussen emotie en wat er in het lichaam gebeurt kan gebruiken om bij te dragen aan zijn of haar gezondheid. Om deze invloed te gebruiken en er geleidelijk aan steeds beter in te worden is deze CHALLENGE ontwikkeld.

Of je nu ziek bent of gezond

Om je te helpen meer in flow te komen en elk aspect van je leven naar een hoger plan te tillen, of het nu je gezondheid, je relaties, je werk of nog heel iets anders betreft, heb ik de Challenge Week ontwikkeld.

Wanneer de kwaliteit van je gevoelens naar een hoger plan wordt getild, heeft dat niet alleen een effect op de zelfgenezende processen in je lichaam, maar ook daarbuiten; je hele leven begint op een hoger niveau mee te trillen. Daardoor beginnen dingen meer vanzelf goed te gaan en wordt je leven dus moeitelozer. In het begin is dat nog vaak vrij onopvallend, maar al gauw zul je zien dat het niet meer te ontkennen valt.

Samen met andere Challengers

Voor de deelnemers aan de Challenge Week heb ik een speciale pagina op mijn site ingericht waar ervaringen worden gedeeld en we elkaar inspireren. Er hebben al meer dan 2.800 mensen aan de Challenge meegedaan!

De Challenge Week ONLINE

Wat leer je?

 • Je leert welke gevoelens de grootste impact hebben op zelfgenezing en celregeneratie.
 • Je leert hoe je de hoeveelheid ‘positieve’ gevoelens in je leven kunt vergroten.
 • Je leert daarbij je zogenaamde geluksplafond te verhogen.
 • Je leert manieren om je proces zachter te maken waar het hard dreigt te worden.
 • Je leert hoe je zelfsabotagemechanismen kunt ‘doorbreken’.
 • Je leert een momentum op te bouwen waardoor goede gevoelens meer een grondstemming in je leven beginnen te vormen.
 • Je leert enkele simpele supportprincipes die je kunnen helpen meer op koers te blijven.

Voor wie is het?

Voor iedereen die meer flow wil ervaren en elk aspect van zijn leven naar een hoger plan wil tillen, of het nu de gezondheid, relaties, werk of nog heel iets anders betreft.

Wat krijg je?

 • Een week lang elke dag een inspirerende les.
 • Het zijn stuk voor stuk lessen die je gemakkelijk in je eigen leefwijze kunt integreren.
 • Het zijn bovendien lessen die aansluiten bij een universeel groeiproces van:
  1. Groei;
  2. Je ‘plafond’ of grens bereiken;
  3. Doorbreken in een nieuwe laag van groei.
  De lessen zijn daarbij zo opgebouwd dat ze je helpen deze drie fasen makkelijker te doorlopen waardoor je groei moeitelozer wordt.

Je kunt de Challenge in je eigen tempo volgen en ook na de Challenge Week behoud je toegang tot alle lessen. Je kunt de Challenge dus net zo vaak herhalen als je wilt en je kunt er ook na verloop van tijd naar terugkeren om het programma nogmaals te doen.

En dan...?

Wat je tijdens de Challenge Week leert kun je je hele leven in je eigen voordeel blijven toepassen en ook na de Challenge Week behoud je toegang tot alle lessen van het programma.

De Challenge Week

Tijdelijk van € 100,- voor € 49,-

Niet-goed-geld-terug-garantie

Ik sta zo achter de waarde van dit programma dat ik iedereen een niet-goed-geld-terug-garantie geef.
Wanneer je in de eerste 7 dagen na aankoop niet tevreden mocht zijn over het programma (om wat voor reden dan ook!), dan krijg je – zonder dat je dat hoeft te beargumenteren – het volledige aankoopbedrag terug.

henk fransen versterk je genezende vermogens