Zhineng - ONLINE cursus NIEUWE VERKOOPPAGINA - Henk Fransen | zoektocht naar genezing

Tijdelijk
€ 
200,- korting op Zhineng Online

ZHINENG | Oosterse oefeningen voor zelfgenezing

Zhineng bestaat uit de woorden ‘Zhi’ (of ‘Chi’), dat levensenergie betekent, en ‘Neng’, dat potentie betekent. Zhineng gaat dus over de potentie van onze levensenergie, oftewel: wat wordt er allemaal mogelijk als je de energie die we tot onze beschikking hebben, vermeerdert en bewust inzet ter vergroting van je welbevinden? In deze online cursus leer je jezelf op te laden met levenskracht en deze kracht te richten op de gezondheid van je lichaam, denken, voelen, relaties en ziel.

Zhineng is waardevol om je gezondheid te versterken (wanneer je gezond bent)
of om je herstelkracht te ondersteunen (bij ziekte).

GEZONDHEID | Wanneer je VEEL levensenergie ('Chi') hebt

Wanneer je veel Chi hebt, voel je je doorgaans vitaal en gezond, blaak je van zelfvertrouwen en heb je zin om het leven aan te gaan. Je ervaart innerlijke vrede en het is makkelijk voor je om je te concentreren en te mediteren.

Je grote energie-uitstraling werkt vertrouwenwekkend en ontspannend op anderen en maakt dat je wensen vaak op een ‘wonderlijke’ manier vervuld worden.

ZIEKTE | Wanneer je WEINIG levensenergie ('Chi') hebt

Wanneer je daarentegen weinig Chi hebt, heb je doorgaans een lage weerstand, ben je onrustig of juist lethargisch, en heb de neiging emotioneel onevenwichtig te zijn. Je energie-uitstraling is ‘arm’ en anderen voelen dat aan je; ze hebben de neiging voor je te zorgen of misbruik van je te maken (omdat je zwak bent).

Wanneer je weinig Chi hebt, heb je ook weinig zelfvertrouwen, waardoor je vaak het gevoel hebt dat je jezelf moet uitleggen, verdedigen of aanpassen. Alles bij elkaar een vermoeiende situatie die niet zelden leidt tot verder energieverlies (vicieuze cirkel).

Jezelf OPLADEN met Chi

Alle oefeningen in deze cursus zijn zó ontworpen dat ze je helpen niet te verkrampen of je klein te maken (energieverlies), maar juist te ontspannen en je ruim te maken, zodat je je kunt overgeven aan de oneindige Chi-voorraad in en om je heen en je je kunt opladen met levenskracht. (energieopbouw).

Wanneer je de oefeningen dagelijks doet, in ieder geval de oefeningen die je aanspreken, zal dit je Chi-‘voorraad’ in de loop van enkele weken tot maanden vergroten. Tegelijkertijd helpen de oefeningen en de 8 Zhineng-verzen die in de cursus geintroduceerd worden, je om de verzamelde Chi tussendoor niet, of in ieder geval minder, te verliezen.

Wanneer je dan na enkele maanden op de cursus terugkijkt, zul je waarschijnlijk verbaasd zijn over de vooruitgang die je door het dagelijkse oefenen hebt geboekt. Vooruitgang in je vaardigheid de oefeningen uit te voeren, maar meer nog vooruitgang in energie, rust, zelfvertrouwen en innerlijke vrede. Door dit toegenomen welzijn zal je liefde voor de Zhineng-oefeningen waarschijnlijk groeien, waardoor je nóg weer meer energie krijgt en nóg weer meer vertrouwen ontwikkelt.

WAT ga je leren?

LES 1.
In les 1 leer je de oefening ‘Achteroverleunen in Chi’. Deze oefening helpt je je meer en meer over te geven aan je ervaringen. Door je minder in te spannen verlies je minder Chi; elk moment dat je je meer overgeeft, baad je jezelf in de oneindige, universele voorraad Chi.

LES 2.
In les 2 leer je de oefening ‘Doe het eens anders’. Deze oefening kun je eigenlijk altijd en overal toepassen. Dingen anders doen verrijkt je voortdurend met nieuwe levenservaringen en daardoor met nieuwe Chi.

LES 3.
In les 3 leer je de oefening ‘Openen en sluiten’. Door deze oefening te doen stem je jezelf af op de basisbeweging van het leven: uitzetten, groter worden, en vervolgens weer inkrimpen, kleiner worden. De oefening voorkomt rigiditeit in je energieveld (rigiditeit = veroudering en ziekte) en helpt je je energieveld flexibel te houden (flexibiliteit = jeugdigheid en gezondheid).

LES 4.
In les 4 leer je twee oefeningen. De oefening ‘Haola’ kan grote hoeveelheden Chi naar delen van je lichaam sturen en maakt bovendien jouw eigen energieveld sterker wanneer je de oefening uitvoert voor een ander.

De tweede oefening, ‘De genezende Chi-bal’, heeft tot doel je lichaam, lichaamsdelen of organen te versterken en de balans tussen denken en voelen evenwichtiger te maken.

LES 5.
In les 5 leer je op de juiste manier je ogen te sluiten. Je leert hoe je de energie in je blikveld ‘naar binnen kunt trekken’. Wanneer je je ogen op die manier sluit, kun je dat zien als een glijstart van je oefening of meditatie; je begint immers met meer Chi en dat maakt het oefenen makkelijker.

LES 6.
LES 6 is gewijd aan de ‘Staande meditatie’. Deze intense oefening leert je als geen ander om met spanningen om te gaan (in je lichaam en in je leven). Onze natuurlijke neiging om bij spanningen te gaan vechten of vluchten (wat grote energieverliezen oplevert) wordt door deze oefening geleidelijk aan omgezet in een houding van openheid; je leert jezelf onder alle omstandigheden ruim te houden en ‘niks te doen’.

De staande meditatie doet je telkens op nieuwe en intensere manieren ervaren dat spanningen en blokkades vanzelf kunnen transformeren in verruimende ervaringen (meer Chi). Ze kan volgens de Chinezen een enorme kracht vrijmaken, terwijl de beschikbaar gekomen Chi tot diep in je botten wordt opgeslagen.

LES 7.
In les 7 leer je hoe je kruin iets op kunt richten. Dit activeert de essentie en ook de potentie van ons mens-zijn, trots opgericht tussen hemel en aarde (= met opgeheven hoofd leven).

LES 8.
In les 8 leerde je de oefening ‘De kleine berg’. Deze oefening transformeert je onverwerkte gevoelens, die de doorstroming van energie in de weg staan, in pure en vrije Chi.

LES 9.
In les 9 leer je de oefening ‘Energiedouche’. Deze oefening laadt je niet alleen op met sprankelende en vitale informatie, maar reinigt ook je hele energieveld. Met behulp van deze oefening kun je jezelf altijd en overal schoonmaken en opladen.

LES 10.
In les 10 leer je de oefening ‘Vol worden’, een samenvatting van alle oefeningen die je helpen je op te lansden met Chi.

De acht Zhineng-verzen die in verschillende lessen meer of minder aandacht krijgen, drukken tezamen de ideale mindset uit. Deze mindset maakt elke Zhineng-oefening gemakkelijker en effectiever en kan je ook helpen iedere ervaring in je leven moeitelozer aan te gaan, waarbij je ruimte geeft aan de zelfgenezende krachten van dit universum om je te helpen en bij te staan.

Je krijgt 21 dagen PRAKTISCHE INFORMATIE

BELANGRIJK:
Je behoudt ook na die 21 dagen toegang tot het programma.
Je kunt de komende jaren dus oefenen zo vaak en wanneer je maar wilt.

Na betaling krijg je (via je eigen computer of tablet) toegang tot de online cursus in een beschermde omgeving. Je kunt dezelfde dag beginnen met de eerste les en deze de dag erop herhalen.

Om de dag krijg je een nieuwe les, die je de dag erop kunt herhalen. In totaal zijn er 10 lessen plus een bonusles. Je bent dus 21 dagen bezig.

Kun je niet elke dag een les volgen of herhalen? Geen man overboord! Je kunt op elk moment beginnen en het programma in je eigen tempo volgen. Je behoudt jarenlang toegang tot het programma (en ook tot alle updates ervan in de toekomst).

Elke les bestaat uit informatieve teksten en één of meer inspirerende video’s die ik zelf voor je heb opgenomen.

De cursus bestaat uit:

  • 10 videolessen (+ een bonusles) waarin theorie wordt afgewisseld met praktische oefeningen.
  • In totaal 25 inspirerende video’s met daarbij verhelderende teksten.
  • 1 extra audiobestand: een ademhalingsoefening met visualisatie.

Zhineng Online tijdelijk van € 297,50 voor € 97,50
( dus nu maar € 9,75 per les!)

Niet-goed-geld-terug-garantie

Ik sta zo achter de waarde van dit programma dat ik iedereen een niet-goed-geld-terug-garantie geef. Mocht je binnen 14 dagen (om wat voor reden dan ook!) niet tevreden zijn, dan krijg je – zonder dat je dat hoeft te beargumenteren – het volledige aankoopbedrag terug.

Wees niet bang om langzaam voorwaarts te gaan. Wees alleen bang om stil te staan.
(Chinese wijsheid)

Sfeerimpressie

Testimonials

Het grootste 'medicijnloze ziekenhuis' ter wereld

Dr. Pang Ming

Zhineng Qigong is een reeks eenvoudige bewegingen en houdingen ontwikkeld door dr. Pang Ming, een oosters en westers afgestudeerd arts. Deze bewegingen zijn bedoeld om onze innerlijke geneeskracht aan te boren door ons af te stemmen op wat ze in Zhineng ‘het Chi-veld’ noemen. Dit is in het westen bekend als het ‘kwantumveld’ of ‘veld van onbegrensde mogelijkheden’.

In 1991 startte dr. Pang Ming een klein Zhineng-centrum, dat in korte tijd uitgroeide tot wat werd genoemd ‘het grootste medicijnloze ziekenhuis ter wereld’. Hier kwamen in een paar jaar tijd meer dan 300.000 patiënten vanuit de hele wereld naartoe.

Wie is Xie Chuan?

Workshop met de Chinese leraar Xie Chuan en Henk FransenXie Chuan is een van de door dr. Pang Ming opgeleide Zhineng-leraren. Hij gaf les in het ziekenhuis van dr. Pang Ming en werkt nu in een Qigong Research-centrum, waar onderzoek wordt gedaan naar de resultaten van Zhineng Qigong.

Xie Chuan reist jaarlijks naar Europa en de Verenigde Staten om Zhineng Qigong te leren aan zowel patiënten als mensen die willen voorkómen dat ze ziek worden. In samenspraak met hem heb ik de online cursus Zhineng Qigong Online ontwikkeld.

Henk Fransen

De meest gestelde vragen

Wat is Zhineng?
Waar bestaat de online cursus Zhineng uit?
Welke oefeningen zitten er in het online programma?
Is de online cursus alleen voor patiënten?
Kan ik Zhineng combineren met een reguliere behandeling?
Ik heb nog geen ervaring met Zhineng Qigong. Kan ik dan deelnemen?
Ik heb al veel ervaring met Zhineng Qigong. Is deze workshop dan nog waardevol voor mij?
Ik ben niet lenig. Kan ik de oefeningen dan doen?
Moet ik de online cursus direct na inschrijving gaan volgen?
Moet ik de online cursus in 21 dagen afronden?
Kan ik de lessen ook meer dan één of twee keer volgen?
Kan ik de cursus ook aan iemand anders cadeau geven?
Wat is het verschil tussen de Zhineng workshop en de online cursus?
Heeft de workshop nog zin wanneer ik de online-cursus al gevolgd heb?
Wat betekent het om toegang te hebben tot alle updates van het programma in de toekomst?
Wat is Zhineng?

Zhineng is een reeks van eenvoudige bewegingen en houdingen ontwikkeld door Dr. Pang Ming, een Oosters en Westers afgestudeerd arts. Zijn bewegingen (en zijn aandacht voor onze ‘mind’) zijn bedoeld om de innerlijke geneeskracht aan te boren door af te stemmen op wat ze in Zhineng het Chi-veld noemen. Dit is in het Westen bekend als het kwantumveld of veld van onbegrensde mogelijkheden.

Waar bestaat de online cursus Zhineng uit?

Je ontvangt om de dag een les, in totaal 10 lessen en nog een afsluitende bonusles. Elke les omvat een of meer inspirerende video’s met verhelderende teksten. In totaal ontvang je 25 videos, een extra audiobestand en nog een bonusles. Dit alles in 21 dagen.

Welke oefeningen zitten er in het online programma?

Xie Chuan staat er om bekend dat hij op de allereerste plaats aandacht besteedt aan de ‘mind’ (je denken). Daar ligt dan ook de nadruk in de cursus. Hoe kun je je mind bevrijden voor zelfgenezing?

Verder bevat het programma naast de acht basishoudingen van Zhineng een aantal oefeningen die het lichaam op een diep niveau positief kunnen beïnvloeden. Het betreft enkele varianten van Open-Close (openen en sluiten), Three centers merge (de staande meditatie) en varianten van Lift Chi up and pour Chi down (de energiedouche). Ook krijg je tal van tips hoe je je levensenergie (Chi) kunt behouden en vermeerderen en hoe je een levenshouding kunt aannemen die de zelfgenezende krachten van je lichaam en geest optimaal ondersteunen.

Is de online cursus alleen voor patiënten?

Nee, de cursus is waardevol voor zowel patiënten als mensen die gezond zijn. Zhineng leert mensen een zelfgenezende kracht te ontwikkelen die elk probleem in hun leven kan helpen oplossen.

Kan ik Zhineng combineren met een reguliere behandeling?

Ja je kunt Zhineng combineren met elke behandeling waarvoor je kiest. Zhineng kan in algemene zin ook elke levensopvatting of manier van in het leven staan sterker maken.

Ik heb nog geen ervaring met Zhineng Qigong. Kan ik dan deelnemen?

Ja. Ik vind het de kracht van Xie Chuan dat hij Zhineng Qigong toegankelijk maakt voor iedereen.

Ik heb al veel ervaring met Zhineng Qigong. Is deze workshop dan nog waardevol voor mij?

Ik heb deelnemers aan het online programma die al geruime tijd Zhineng beoefenen die mij als feedback geven dat ze het programma als zeer waardevol ervaren. Toch zal dat niet voor iedereen gelden. Wanneer je echt veel ervaring hebt, andere Chinese leraren hebt gehad of zelf instructeur bent, zou ik de cursus niet aanschaffen, maar eerder voor een live-workshop met hem inschrijven.

Moet ik de online cursus direct na inschrijving gaan volgen?

Nee. Je kunt beginnen wanneer je wilt. Je ontvangt wel direct je inloggegevens per e-mail, maar je kunt op elk gewenst moment starten.

Moet ik de online cursus in 21 dagen afronden?

Nee. Je behoudt toegang tot de cursus en ook tot alle updates ervan in de toekomst. Je kunt de cursus dus op elk moment beginnen, er net zo lang over doen als je wilt en de cursus ook in de toekomst herhalen.

Kan ik de lessen ook meer dan één of twee keer volgen?

Ja. Het is het beste wanneer je het cursusmateriaal (dagelijks) blijft gebruiken en je je de aangeboden oefeningen voor zelfgenezing eigenmaakt. Je kunt de cursus op elk gewenst tijdstip in de toekomst herhalen.

Kan ik de cursus ook aan iemand anders cadeau geven?

Ja. Na betaling word je gevraagd om een ‘voornaam’, ‘achternaam’ en ‘e-mailadres’ invullen. Dan kun je dus de gegevens invullen van de persoon aan wie je de cursus cadeau wilt geven. Hij of zij ontvangt de inloggegevens dan automatisch per e-mail.

Tip: laat het even aan de ontvanger weten, zodat dat mailtje niet wordt weggegooid.

Wat is het verschil tussen de Zhineng workshop en de online cursus?

De online cursus is een waardevolle introductie in Zhineng, een goede opstap naar een LIVE-workshop met Xie Chuan en het kan je stimuleren om na de workshop door te gaan met oefenen.

Heeft de workshop nog zin wanneer ik de online-cursus al gevolgd heb?

Jazeker. Een live ontmoeting met een Chinese leraar en het oefenen in een groot Chi-veld heeft een enorme meerwaarde boven een online cursus. Je kunt het vergelijken met een Champions League-finale die je op televisie bekijkt of dezelfde wedstrijd waar je live bij aanwezig bent in het stadion. Dat maakt een groot verschil.

Wat betekent het om toegang te hebben tot alle updates van het programma in de toekomst?

De cursus omvat basis-oefeningen die ik van Xie Chuan leerde. Verbeteringen aan het programma worden automatisch aan de online cursus toegevoegd en op die manier kun je alle updates bekijken wanneer je de cursus hebt aangeschaft. 

Ik raad je aan om te beginnen met de online cursus en daarna de workshop te volgen.

Je krijgt 21 dagen praktische informatie

BELANGRIJK:
Je behoudt ook na de 21 dagen toegang tot het programma.
Je kunt de komende jaren dus oefenen wanneer je maar wilt.

 

Na betaling krijg je (via je eigen computer of tablet) toegang tot de online cursus in een beschermde omgeving. Je kunt dezelfde dag beginnen met de eerste les en deze de dag erop herhalen.

Om de dag krijg je telkens een nieuwe les die je de dag erop kunt herhalen. In totaal zijn er 10 lessen plus een bonusles, dus ben je 21 dagen bezig.

Kun je niet elke dag een les volgen of herhalen? Geen man overboord! Je kunt op elk moment beginnen en het programma in je eigen tempo volgen. Je behoudt jarenlang toegang tot het programma (en ook tot alle updates ervan in de toekomst).

Elke les bestaat uit informatieve teksten en een of meer inspirerende video’s van Henk Fransen.

De cursus bestaat uit:

  • 10 videolessen (+ een bonusles) met theorie en praktijk verspreid over 21 dagen
  • In totaal 25 inspirerende video’s met verhelderende teksten.
  • 1 extra audiobestand met een ingesproken ademhalingsoefening en visualisatie

Zhineng Online tijdelijk met € 200,00 korting

Wanneer de weg ophoudt, verander.
(I Tjing)

henk fransen versterk je genezende vermogens