Leef de beste versie van jezelf

Ervaar meer moeiteloosheid en flow in elk aspect van je leven 

INFORMATIE OVER DE CURSUS
LEEF DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Om je te helpen meer moeiteloosheid en flow te gaan ervaren en elk aspect van je leven
naar een hoger plan te tillen: gezondheid, werk, financiën, relaties, vrije tijd enz.

henk fransen arts van de toekomst

De naam van de cursus

Sommige mensen worden HEEL ENTHOUSIAST van de titel van deze cursus, Leef de beste versie van jezelf. Anderen worden er juist HEEL SCEPTISCH van, zo van: ‘Nou, nou, doe maar gewoon, hoor.’ Met beide partijen houdt deze cursus rekening: met de enthousiastelingen door ze wat te temperen en met de sceptici door ze uit te nodigen zich wat meer open te stellen. De beste versie van jezelf is namelijk geen streven; we gaan voorbij aan enthousiasme, scepsis of welke andere insteek dan ook. De beste versie van jezelf líjkt misschien nog heel ver weg te liggen, maar ís in feite zo dichtbij dat je hem of haar vaak zomaar over het hoofd ziet.

Nieuwsgierig?

Kom, laten we op reis gaan!
(En die reis begint met een klein beetje achtergrondinformatie.)

2020: Leef de beste versie van jezelf

Hoe ben ik ertoe gekomen om deze online cursus Leef de beste versie van jezelf te lanceren? In de eerste week van januari 2019 organiseerde ik een Challenge om het jaar goed te beginnen. Meer dan tweeënhalf duizend mensen namen daaraan deel. Op mijn site ontstond die week een golf van uitwisseling en inspiratie.

Die krachtige wederzijdse inspiratie is de voornaamste reden waarom ik – op veler verzoek – begin 2020 weer een ‘Challenge’ organiseer. Dit jaar in de vorm van een online cursus met de naam LEEF DE BESTE VERSIE VAN JEZELF. Deze cursus biedt de hele maand januari inspiratie. Bovendien krijg je de kans om het hele verdere jaar door samen op reis te gaan en gebruik te blijven maken van bijzondere manieren om jezelf en elkaar te steunen.

Leef de beste versie van jezelf betekent dus: een maand lang elke dag inspiratie, plus de mogelijkheid om ná die maand het hele jaar door gebruik te blijven maken van support. Je krijgt elke dag 1, 2 of zelfs 3 korte video’s met theorie. Deze video’s duren gemiddeld zo’n 5 minuten (alleen de video’s bij de eerste les duren iets langer, om goed op te starten).

Daarnaast ontvang je elke dag een video met een Leef de beste versie van jezelf-oefening. De meeste van deze oefeningen kun je gewoon uitvoeren tijdens je dagelijkse bezigheden; ze hoeven je dus geen extra tijd te kosten. Na de maand januari bestaan er verschillende mogelijkheden om door te gaan met elkaar, zoals met name WhatsApp- en Skype-sessies, alsook regionale en landelijke bijeenkomsten.

Een golf van inspiratie

De korte Challenge in januari 2019 creëerde al een inspiratiegolf van weken; laten we van 2020 een jaar maken waarin onze groei en inspiratie het hele jaar door aanhouden! Ik word nu al blij van de gedachte om eind 2020 een live-bijeenkomst te organiseren waarop we met z’n allen samenkomen om alle vooruitgang met elkaar te vieren.

Ben je enthousiast geworden? Heb je ook zin om 2020 echt goed te beginnen? Dan nodig ik je van harte uit mee te doen aan de cursus Leef de best versie van jezelf.

Voel je welkom!

DIT KRIJG JE ALLEMAAL:

Algemeen

 • Leef de beste versie van jezelf biedt een aantal eenvoudige, op oude tradities gebaseerde methoden die je veelal gewoon tijdens je dagelijkse bezigheden kunt beoefenen. In slechts 10 tot 20 minuten per dag kun je meer eenheid, verbondenheid en grootsheid in je leven gaan ervaren.
 • Leef de beste versie van jezelf is bedoeld om je te helpen je innerlijke licht te ontsluieren en dit meer en meer tot uitdrukking te brengen in de wereld. Daardoor ervaar je steeds meer flow op velerlei gebied: gezondheid, werk, financiën, relaties, vrije tijd enz.
 • Leef de beste versie van jezelf helpt je minder druk op jezelf uit te oefenen, je minder in te spannen en meer moeiteloosheid toe te laten in je leven.
 • Daarnaast maakt Leef de beste versie van jezelf gebruik van de inspiratie van een groep. Door met elkaar uit te wisselen en elkaar te inspireren ontstaat er een extra kracht, die je vooruit helpt en op koers houdt waar dat in je eentje soms best lastig is. Na de maand januari 2020 bestaan er bovendien meerdere mogelijkheden om op de ingeslagen weg verder te gaan.

Concreet

 • Leef de beste versie van jezelf is een online cursus waarin ik gedurende de hele maand januari mijn beste tips met je deel, zodat je maximaal geïnspireerd aan het nieuwe jaar begint.
 • Je ontvangt elke dag 1 of meer video’s van gemiddeld 5 minuten. In totaal zijn het meer dan 40 van mijn beste video’s, die je helpen meer gemak en flow te ervaren in je leven.
 • Je kunt veel van de praktische Leef de beste versie van jezelf-oefeningen in enkele minuten uitproberen en vervolgens integreren in je dagelijkse bezigheden. Al snel ga je je dagelijkse leven ervaren als moeitelozer en ben je in staat hier méér van je talenten en liefde aan toe te voegen. Daar word je niet alleen zelf gelukkiger van, maar vaak ook je omgeving.
 • Tijdens de cursus zul je ervaren dat de iets betere versie van jezelf al veel dichterbij is dan je vaak denkt. En nog relatief makkelijk toegankelijk ook.
 • De mensen die het programma in de pilotfase hebben doorlopen, gaven allemaal aan dat de prijs van € 100,- (die ik in gedachten had) veel te laag is voor wat het je allemaal biedt. Vaak werd de prijs van € 200,- en zelfs € 300,- genoemd.
 • MAAR… al is het programma misschien veel meer waard, ik wil het toegankelijk maken voor zo veel mogelijk mensen en het ook met zo veel mogelijk mensen delen. Ik word zo blij van de gedachte om met duizenden mensen samen op reis te gaan en 2020 tot een prachtig jaar te maken, vol inspiratie en talentontwikkeling.
 • Daarom heb ik besloten de prijs die ik aanvankelijk wilde vragen (€ 100,-) niet te verhógen, maar tijdelijk juist te verlagen.
 • Ik bied daarom Leef de beste versie van jezelf tot 31 december middernacht aan voor € 50,-!

Via de betaalknop hieronder kun je je inschrijven
om voor € 50,- van 2020 een knallend jaar te maken.

ANDERE PROGRAMMA'S VAN HENK FRANSEN

ZHINENG

OOSTERSE OEFENINGEN VOOR ZELFGENEZING

EERSTE HULP BIJ KANKER
ONLINE

Waardevol in elke fase van je ziek-zijn