WELKOM
DE BESTE VERSIE ONLINE !

Om je te helpen meer moeiteloosheid en flow te ervaren en
om elk aspect van je leven naar een hoger plan te tillen:
gezondheid, werk, financiën, relaties, vrije tijd enz.

WAT HOUDT 'LEEF DE BESTE VERSIE VAN JEZELF' IN?

Dit programma is waardevol voor zowel zieke als gezonde mensen.
Het versterkt de zelfgenezende vermogens en creëert meer flow en moeiteloosheid;
ongeacht de uitdagingen waarmee je op dit moment te maken hebt.

  • Leef de beste versie van jezelf biedt een aantal eenvoudige, op oude tradities gebaseerde methoden die je veelal gewoon tijdens je dagelijkse bezigheden kunt beoefenen. In slechts 10 tot 20 minuten per dag kun je meer eenheid, verbondenheid en grootsheid in je leven gaan ervaren.
  • Leef de beste versie van jezelf is bedoeld om je te helpen je innerlijke licht te ontsluieren en dit meer en meer tot uitdrukking te brengen in de wereld. Daardoor ervaar je steeds meer flow op velerlei gebied: gezondheid, werk, financiën, relaties, vrije tijd enz.
  • Leef de beste versie van jezelf helpt je minder druk op jezelf uit te oefenen, je minder in te spannen en meer moeiteloosheid toe te laten in je leven.
  • Daarnaast maakt Leef de beste versie van jezelf gebruik van de inspiratie van een groep. Door met elkaar uit te wisselen en elkaar te inspireren ontstaat er een extra kracht, die je vooruit helpt en op koers houdt waar dat in je eentje soms best lastig is.

BEKIJK DE INTRODUCTIE-VIDEO'S UIT HET PROGRAMMA

De 4 principes die je gaat leren

De opbouw van de cursus

Hoe kun je de beste versie worden?

Bekijk ook een mini-oefening uit het programma.
(helemaal onderaan die pagina vind je ook honderden reacties van deelnemers.)

WAT KRIJG JE ALLEMAAL?

Je krijgt EEN MAAND LANG mijn beste tips;
stuk voor stuk tips om het beste uit jezelf te halen!

  • Je ontvangt elke dag 1 of meer video’s van gemiddeld 5 minuten. In totaal zijn het meer dan 40 van mijn beste video’s, die je helpen meer gemak en flow te ervaren in je leven.
  • Je kunt veel van de praktische Leef de beste versie van jezelf-oefeningen in enkele minuten uitproberen en vervolgens integreren in je dagelijkse bezigheden. Al snel ga je je dagelijkse leven ervaren als moeitelozer en ben je in staat hier méér van je talenten en liefde aan toe te voegen. Daar word je niet alleen zelf gelukkiger van, maar vaak ook je omgeving.

Je hebt alle tijd om het programma in je eigen tempo doorlopen.
Je behoudt namelijk 9 maanden toegang tot het programma!

  • De mensen die het programma in de pilotfase hebben doorlopen, gaven allemaal aan dat de prijs van € 100,- (die ik in gedachten had) veel te laag is voor wat het je allemaal biedt. Vaak werd een prijs van € 200,- en zelfs € 300,- genoemd.
  • MAAR… al is het programma misschien veel meer waard, ik wil het toegankelijk maken voor zo veel mogelijk mensen en het ook met zo veel mogelijk mensen delen. Daarom heb ik besloten de prijs die ik aanvankelijk in gedachte had (€ 100,-) niet te verhógen, maar juist te verlagen!

Koop De beste versie van jezelf tijdelijk voor € 47,50

Al meer dan 4.000 deelnemers!